B. Braun Medical AS

Hurtig produktfinner

Vis en kategori eller underkategori

Om B. Braun Medical AS

B. Braun har et overordnet mål om å beskytte og forbedre helsen til mennesker over hele verden. For å oppnå det målet arbeider vi daglig som systempartner inn mot våre kunder og samarbeidspartnere. Samarbeid og lønnsomhet kjennetegner alle terapifelt B. Braun arbeider innenfor. Som systempartner har vi som mål å tilby våre kunder og samarbeidspartnere optimale produkter og tjenester. I mange tilfeller skapes merverdi for våre kunder gjennom synergier av vår brede produkt- og tjenesteportefølje. Vi er overbevist om at høy kvalitet til riktig pris, produkter som er tilpasset behandlingsprosedyrer og kundeprosesser, samt pålitelig leveringsevne, gir merverdi som etterspørres både i dag og i fremtiden.

Dette er kjernen i vår filosofi: ”Sharing Expertise”.

B. Braun Medical AS er et heleid datterselskap av B. Braun Melsungen AG, som er et internasjonalt konsern med over 60 000 ansatte i 64 land. B. Braun Medical AS ble etablert i 1978 og er en stabil og solid samarbeidspartner i det norske markedet. Vi har i dag et miljø som er sammensatt av folk med bred og lang erfaring fra ulike deler av bransjen. Med over 30 ansatte i Norge er organisasjonen dynamisk og en av våre fremste styrker er kombinasjonen av grundig og langsiktig tenkning sammen med evnen til å jobbe hurtig og snu oss raskt rundt.

B. Braun har igjennom 175 år med utvikling og vekst opparbeidet seg et vell av kunnskap og erfaring som vi deler med våre kunder og samarbeidspartnere. B. Braun kan tilby et bredt utvalg av produkter, fra våre verdenskjente kirurgiske instrumenter til våre innovative implantater og terapeutiske systemer. Vår evne til å utvikle produkter, tjenester og systemer, i samarbeid med helsepersonell, sykehus, universiteter og andre spesialister, reflekterer vårt engasjement og løfte om ”Sharing Expertise”.