Personvern

Hurtig produktfinner

Vis en kategori eller underkategori

Personvern

Du kan bruke B. Brauns nettsider uten å oppgi personopplysninger. Vi er kun informert om navnet på din nettleverandør, den informasjonen som er sendt til oss fra din nettleser, og informasjon om hvilke nettsider du besøker i våre domener. For dette formålet bruker vi programmet etracker. Informasjonen som samles inn via dette programmet, brukes kun til statistiske formål. Som individuell bruker forblir du anonym.

Etracker

Ved hjelp av teknologi fra etracker GmbH (www.etracker.de), samles og lagres brukerdata i webplattformen i anonymisert form. Cookies kan brukes til disse formål. Informasjonskapslene samler inn og lagrer data bare i en pseudonym form. Informasjonen brukes ikke til å identifisere besøkende på nettsiden og informasjonen overføres ikke sammen med annen informasjon knyttet til pseudonymet. Retten til å samle inn og lagre slike data kan når som helst tilbakekalles av nettstedets brukere for fremtidige besøk av nettstedet.

Innsamling, behandling og overføring av personvernopplysninger

Informasjon vil kun samles inn når du legger inn informasjon selv, for eksempel i et kontaktskjema på nettsiden. Disse dataene vil ikke bli overført til tredjeparter med mindre du eksplisitt ønsker det.

Samtykke og begrenset bruk

Innlevering av personlige eller forretningsmessige data (e-postadresser, navn, adresser) er gjort på en eksplisitt frivillig basis. Ved å sende inn den informasjonen gir du oss dermed tillatelse til å samle inn slike data, bearbeides eller brukes til å ta kontakt, for å gjennomføre avtalen og for å beskytte våre egne legitime forretningsinteresser eller til andre formål spesifisert av dere. Datainnsamling, bearbeiding eller bruk til andre formål vil ikke forekomme. Dette samtykket kan trekkes tilbake når som helst fra dette tidspunktet.

Rett til innsyn og offentlige prosedyrer

På forespørsel vil vi informere deg skriftlig i samsvar med gjeldene lov der vi har lagret personopplysninger om deg, og hva denne informasjonen inneholder. Dessuten, i samsvar med de anvendte lovbestemmelser, har du rett til å korrigere, blokkere og/eller slette personlige opplysninger. I vår offentlige katalog av prosedyrer har vi oppsummert denne informasjonen i samsvar med § 4. i den tyske loven Federal Data Protection (BDSG).

Sikkerhet

B. Braun Melsungen AG sysselsetter tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte data som gjøres tilgjengelig for selskap mot tilfeldig eller forsettlig manipulasjon, tap, ødeleggelse eller tilgang av uautoriserte personer. Våre sikkerhetstiltak forbedres kontinuerlig i takt med utviklingen av tekniske standarder.

Beskyttelse av data

Hvis du har spørsmål om håndteringen av dine personlige opplysninger, kan du kontakte personvernombud direkte. Han er også tilgjengelig for å svare på forespørsler om informasjon, forslag eller klager.

Valid as at: 23/10/2015