Bærekraft hos B. Braun

Hurtig produktfinner

Vis en kategori eller underkategori

Vi er overbevist om at bærekraftig tankegang styrker selskapet vårt, oppmuntrer til vekst og gir et viktig bidrag til å forbli en uavhengig, familieeid virksomhet. Bærekraftig handling fremmer samarbeid mellom kolleger, styrker forholdet til kunder, partnere og samfunnet, og skaper merverdi som et resultat. Økonomisk, økologisk og sosialt.

„For meg er bærekraft er en langsiktig tankegang, og hver enkelt av våre handlinger påvirker den.“

– Maria Laura Murias | B. Braun Argentina

Å beskytte folks helse

I over 180 år har det vært ett overordnet mål som har drevet B. Braun hver dag: å beskytte og forbedre helsen til mennesker - og i dag gjør vi det over hele verden. I tillegg til innovasjon og effektivitet er bærekraft en av selskapets kjerneverdier. Over det står løftet om å dele vår kunnskap og ferdigheter i en konstruktiv dialog med kunder og partnere - vårt løfte om «Sharing expertise».

Bærekraft har igjennom B. Brauns lange historie vokst og i løpet av årene har det oppstått fem kjerneområder. Bli kjent med disse og finn ut på hvilke måter B. Braun tar ansvar og etterlever bærekraft.

Vår tilnærming

Som et familieeid selskap opptrer B. Braun over hele verden som en "samfunnsborger." Vi betrakter oss som en god samfunnsborger på lang sikt, utover vår faktiske forretningsvirksomhet, og setter et eksempel til etterfølgelse for andre selskaper.

Denne publikasjonen er B. Brauns bærekraftsrapport. I tillegg til standardiserte spesifikasjoner i henhold til G4-retningslinjene i Global Reporting Initiative, inneholder denne rapporten eksempler på beste praksis som illustrerer B. Brauns bærekraftige aktiviteter. Dataene i denne rapporten dekker årene 2015, 2016 og 2017.

Publikasjoner om bærekraft i B. Braun

Beskrivelse Dokument Lenke
Sustainability report 2018
pdf (2.2 MB)